9 Haziran 2015 Salı

 WALLY WEST (FLASH)   

bir zamanların kid flash'i, son 25 senenin flash'i.Hem Barry Allen'ın hem de bart allen'ın hayal edemeyeceği hızlarda koşmuştur. hatta bir sayısında ışık hızını geçmiş, zamanda yolculuk yapmış ve 20 sene önce kendisine çarpan yıldırım haline dönüşmüştür.barry allen'ın yanında sidekick olarak yetişmiştir. ilk oluşan teen titans'ın kurucu üyelerindendir. o zamanların robin'i şimdinin nightwing'i dick grayson'la çok yakın arkadas olmuslardır..wally'nin en büyük özelliği aşırı derecede komik ve espirili olmasıdır.diğer süper kahramanlar gibi zeki ve ahlaklı değildir. mesela kötü adam kovalarken yandan geçen hatunu dikizler.zeki olmamasını da hızlı düşünmeyle kapatır. yani batman bir olasılığı düşünürken aynı sürede wally, 30 olasılık düşünür batman şeklini koyduktan sonra hey bende bunu soyleyecektim Der..kendisi ayrıca ustasının yerine geçen ilk Sidekicktir..


gelmiş geçmiş en komik çizgi roman karakterlerinden biridir. gorilla grodd ile giriştiği söz düellosuyla her daim gülümsetir.

gorilla grodd insanların beyinlerini bir kasket aracılığıyla kontrol etmektedir. wally'de ise bu cihazın antisi olan bir kask bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder